Firefox har blivit färgglatt!



Jag laddade precis ner Firefox efter att ha haft enorma problem med både Internet Exlorer och Google Chrome. Internet Explorer verkade ha något emot mig. Efter att jag använt det i ca 10 minuter bestämmer det sig för att det måste stängas ner, för något gick fel. Så blir det varje gång. Google Chrome kunde inte öppna Gmail. Är det inte lite konstigt? Eftersom Gmail är googles egna mail. Lite skrattretande faktiskt.

Så nu har jag laddat ner Firefox och kommer troligen att använda det tillsvidare. Får se om jag hittar något fel på det också. Jag gick igenom några teman och valde ett riktigt färglatt tema. Jag gillar färg. Color Explosion!

För övrigt kan jag meddela att jag är medveten om att jag inte redigerat något i Photoshop på senaste tiden, men det finns en förklaring. Mer än en faktiskt. För det första har jag jobbat i princip hela tiden. När jag inte har jobbat så har jag haft något annat att göra som tar upp mestadelen av dagen. (Mestadelen? Är det ett ord?) Sedan har jag ingen trådlös mus till laptopen. Vet ni hur svårt det är att använda Photoshop med en laptopmus? Försök så förstår ni!

Kommentera
Postat av: Sophia

Jag förstår. Är det svårt att redigera en bild?

2010-02-02 @ 11:27:58
URL: http://sophiaforever.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Svar: Haha okej. Har dom dragit nu eller? :)



Hehe okej, det tycker inte jag. Det var så långtråkigt och det hände ingenting. Jag fick tvinga mig att se klart hela, haha.



Ja, visst är han? :D

2010-02-02 @ 11:44:45
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: MIRA (L)

Fin blogg, vad gör du ? =)

// MIRA

2010-02-02 @ 13:52:24
URL: http://miiraliindberg.blogg.se/
Postat av: Adine

Jag använder också firefox och precis som du verkade internet explorer ha något emot mig! xD Men hur fixar du temat? :O Ser ju mycket roligare ut med lite färg!



Mestadelen finns nog inte, däremot mestadels! :D

2010-02-02 @ 15:36:03
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

Sv: Min vän reser med sitt tjejkompis gäng :D De åkte för drygt en vecka sen, börjar sin resa några veckor i Nya Zealand, sen till Australien, sen Thailand och Laos och avslutar i Grekland i sommar! Jg är så avundsjuk, vill också ut och resa till massa underbara platser :D som tur är har jag en pappa utomlands och föräldrar som jobbar inom flyget så jag reser väldigt ofta endå, men att få åka bort i ett halvår är en dröm :D

Good night!

2010-02-02 @ 22:42:33
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Postat av: Jitah

Firefox for the win eller ngt :P Kör även Safari! det är guld :)

2010-02-03 @ 17:35:11
URL: http://jitah.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback