Bränt sönder axlarna och näsan

Igår och i Lördags har det varit underbart fint väder här i Wellington. Solen sken och det fanns knappt någon vind. Jag badade i havet för första gången i år och låg och solade på stranden. Men igår glömde jag att smörja in mig med solkräm, då jag brände axlarna och näsan. Så nu går jag runt och är röd i ansiktet! Jättefint.

Idag är det dock mulet, så idag sitter jag inne. Har städat i lägenheten och så där. Skriver ett brev till mamma och lyssnar på musik. En slapp dag helt enkelt. Jag har varit ledig i tre dagar i rad, men imorgon börjar jag jobba igen och kommer jobba 5 dagar i rad.

#04#03


#02#01Jag är tillbaka

Efter en välbehövd paus från bloggandet är jag nu tillbaka! Jag behövde verkligen komma bort från datorn mer så jag bestämde mig för att sluta blogga ett tag. Det har varit jätteskönt, men på samma gång saknar jag att skriva av mig. Så nu är jag tillbaka!

Ännu en anledning till att jag tog en paus är att min partner började klaga på att jag tillägnade för mycket tid åt bloggandet och det gjorde honom lite irriterad. Och det vill jag ju såklart inte att det ska göra. Så även fast jag är tillbaka till bloggandet nu kommer jag inte blogga lika mycket som jag gjort innan!

Jag vill inte känna pressen att jag måste blogga varje dag, så från och med nu så bloggar jag när jag känner för det! Hoppas att ingen kommer att ha ett problem med det!