Jag har flyttat bloggen!

Jag har flyttat min blogg till wordpress, och där startar jag om! Jag kommer även att skriva på engelska i fortsättningen, men jag hoppas att ni följer med mig dit!

Min nya blogg är : http://beingkiwi.wordpress.com

4 och en halv månad senare

Så länge har det varit sedan jag bloggade sist. Jag har många förklaringar till varför men jag vet inte om jag orkar dra upp alla. Long story short så handlar det om brist på tid och lust.

Grejen är den att jag mycket hellre bara skulle skriva om vad jag har för mig om dagarna. Originellt, jag vet. Men jag behöver ett ställe där jag verkligen kan skriva av mig. Jag kan inte tänka mig att det finns många som är intresserade av det, men jag kanske skulle ge mig på ett försök ändå. Jag har nästan i stort sett gett upp mitt bildredigerande. Det tar helt enkelt för lång tid och jag har inte den tiden.

Jag funderar på om jag skulle ta och radera den här bloggen överhuvudtaget, och starta en ny där jag skriver om mig själv i Nya Zeeland. Jag vet ju att jag inte har speciellt många läsare, men det är mer för mig själv. För att bara skriva av mig och kanske gå tillbaka och titta på och komma ihåg.

Jag ska tänka på saken.