Nej tack, jag vill inte följa dig på BloglovinJag blir verkligen irriterad. För det första för att hon kräver att jag ska följa henne för att hon ska följa mig. Men även också för att hon efter att i stort sett gjort reklam för sin egen blogg lägger in en kommentar om min bild för att göra kommentaren "bättre". Det fungerar inte så. Normalt sett slutar jag läsa efter första raden.

Det fungerar så här:

Lämna en kommentar relevant till mitt inlägg utan reklam! Då får du garanterat ett besök tillbaka till din blogg. Gillar jag din blogg så pass mycket att jag vill följa den på Bloglovin så gör jag det!

Jag är ledsen om jag låter grinig, för jag är verkligen inte en sådan människa. Men ibland vill jag bara få ur mig mina negativa kommentarer.

Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se

Kommentera
Postat av: Erika(jyringen)

meeen...det betyder väl int att du inte ska följa mig på bloglovin?? och snygg bild du har,du är så duktig :D

sorry..kunde inte låta bli :)

2010-08-09 @ 23:21:31
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Jag förstår dig. Sånadär kommentarer är sjukt dryga :/

2010-08-09 @ 23:47:21
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: alva

haha, nu är jag den enda som vågar kommentera ;) ville bara säga att du ska ha cred för designen, sjukt bra gjord och en riktigt bra helhet :) fick "myskänsla" i hela kroppen så fort jag kikade in :D haha! :)

2010-08-10 @ 02:13:54
URL: http://alvaandersson.blogg.se/
Postat av: Lovisa Illustratör

Jag förstår dig! Men folk verkar kunna göra vad som helst för lite publicitet... Och ibland orkar man bara inte vara trevlig.

Säger som du, är en blogg intressant så följer man den, annars inte. Och jag intresserar mig oftast av de som ansträngt sig att skriva vettiga kommentarer, inte bara "fin blogg".

Ha en bra dag och all cred till dig för en härlig och kreativ blogg, gillar verkligen det du gör

2010-08-10 @ 07:19:19
URL: http://lovisaillustration.blogg.se/
Postat av: Darksess

Det är verkligen grymt störande att få sånt ibland.

2010-08-10 @ 15:37:22
URL: http://www.darksess.com
Postat av: Sara

Usch, irriterande :p men när man har en blogg så får man tyvärr stå ut med sådant!Ville bara säga att bilderna i din header är amazing och du verkar vara riktigt duktig på det du gör :) Jag kommer nog lägga till dig på bloglovin för din blogg verkar intressant. :) Spännande att du bor i Nya Zeeland liksom. :)

2010-08-10 @ 20:10:55
URL: http://insidesara.blogg.se/
Postat av: Sara

Det som är ironiskt nu är att man kan ju ge dig en kommentar för att visa att man håller med, men då gör man ju samtidigt lite reklam för sig själv. Lustig världen är. =P

Det där var verkligen något att säga ifrån till, det var väldigt egotrippad reklam. Du får i alla fall välja själv om du vill hälsa på min lilla blogg! ;)

2010-08-11 @ 11:55:32
URL: http://manbava.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback