Beyoncé




Inspirationsmusik

Här kommer lite låtar jag lyssnar på för att få inspiration till att redigera!

1. Calvin Harris - Flashback

 

2. Deepside Deejays - Beautiful Days

 

3. Michael Mind Project - How does it feel

 

4. Darren Styles - Sound without a name

 

5. Armin van Buuren vs VanVelzen - Broken tonight


Saker på gång

Jag har fått några kommentarer där folk frågar om jag kan göra en tutorial på hur man ändrar vädret i ett foto. Svaret är ja! Jag sätter igång med den guiden så fort jag får tid. Tävlingen om bloggdesignen kommer även den snart! Håll ut!

Bästa låten någonsin!! (nästan i alla fall)

Jag kan inte få nog utav den här låten. Den här dvärgen har en av de bästa sångrösterna jag har hört! Herregud alltså. Lyssna själva får ni se!


Kristen Stewart


Stress, stress, stress



Det är så mycket som måste göras på så kort tid när det gäller mina ansökningar om visum.
Jag ansöker nämligen om två. Ett arbetsvisum och ett visum som gör mig till invånare. Och det är inte billigt kan jag tala om. Sammanlagt går det på runt 10 000 kr.

Nåja, det måste göras och snart är det klart. Idag har jag varit och tagit blodprov och gjord röntgen. Så nu är det färdigt. Nu behöver jag bara vänta på resultat, göra ett läkarbesök till och sedan skicka in ansökningarna! Håll tummarna för att allt går bra!

Beautiful Blogger Award


Jag fick en Beautiful Blogger Award av Zoofie! Detta innebär att jag måste dela med mig utav sju saker ingen vet om mig. Nu är inte jag säker på att ingen vet dessa saker, men det är nog i alla fall inte så jättemånga som vet!



Och reglerna är sådana att jag måste föra vidare denna awarden till tre personer. Därför har jag valt dessa:

http://pimpxprincess.blogg.se
http://lovisaillustration.blogg.se
http://www.darksess.com

Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se
(Ej vald till Award)

Miranda Kerr

Så här kan det gå när man har tråkigt! Haha!



Veckans Blogg: http://ellenritar.blogg.se

Jessica Biel




Middag på Hog's Breath!

Jag och Jeremy gick ut och åt middag på Hog's Breath igår kväll. En restaurang som är känd för sina biffar! Vi hade det jättemysigt och blev väldigt mätta och belåtna. Personalen var jättetrevliga och när vi skulle betala fick vi se att de hade skrivit "You were awesome" på kvittot! Haha! De måste verkligen ha tyckt om oss.






Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se



Skönt att ni håller med!



Ville bara säga att det är skönt att ni håller med mig! Och tack och lov fick jag inga reklam kommentarer på mitt föregående inlägg. Det hade ju varit något irriterande!

Tack i alla fall!

Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se

Nej tack, jag vill inte följa dig på Bloglovin



Jag blir verkligen irriterad. För det första för att hon kräver att jag ska följa henne för att hon ska följa mig. Men även också för att hon efter att i stort sett gjort reklam för sin egen blogg lägger in en kommentar om min bild för att göra kommentaren "bättre". Det fungerar inte så. Normalt sett slutar jag läsa efter första raden.

Det fungerar så här:

Lämna en kommentar relevant till mitt inlägg utan reklam! Då får du garanterat ett besök tillbaka till din blogg. Gillar jag din blogg så pass mycket att jag vill följa den på Bloglovin så gör jag det!

Jag är ledsen om jag låter grinig, för jag är verkligen inte en sådan människa. Men ibland vill jag bara få ur mig mina negativa kommentarer.

Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se

Katherine Heigl

Redigerade en bild på Katherine Heigl. Visst kan det bli snyggt med svartvitt? Blev faktiskt jättenöjd med bilden! Vad tycker ni?




Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se

Biljardkväll

Igår kväll gick jag och Jeremy ut och spelade biljard. Jag har bara spelat en gång tidigare så jag är inte så värst duktig! Men Jeremy lärde mig lite knep och efter ett tag gick det faktiskt bättre. Vi spelade 4 gånger, och jag vann en gång! Haha. Det är jag nöjd med!

De brukar spela jättebra musik där, men igår när vi spelade så var musiken faktiskt ganska dålig. Det hade nog gått bättre för mig om musiken hade varit bättre! Det påverkar faktiskt mig! Samma sak när jag bowlar. Är musiken bra får jag högre poäng!

Blir ni påverkade av musiken som spelas?




Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se

Från mulet till soligt!

Det här var en ganska häftig teknik som jag testade nyss! Man kan ta ett foto där det är mulet och göra om det till en solig dag! Jag vet inte hur många bilder jag har som kunde ha varit mycket bättre om det hade varit solig ute. Nu kan jag fuska mig till det resultatet! Haha.

Vad tycker ni? Är inte skillnaden fantastisk?



Veckans blogg:
http://ellenritar.blogg.se

Floral Frame Brushes

Hittade de här snygga penslarna! Klicka på bilden för att komma till nedladdningssidan!



Vet ni inte hur man installerar penslar i Photoshop så kan ni ta hjälp av min tutorial:

Att använda brushes i Photoshop

Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se

Space Princess

Detta blev resultatet av mitt pillande i CS5. Blev ganska nöjd faktiskt! Men det finns många fler saker att prova på i Photoshop CS5. Ska bli skoj. Men nu har jag några grejer jag måste göra innan dess!

Vad tycker ni om bilden?





Veckans Blogg: http://ellenritar.blogg.se

Adobe Photoshop CS5



Just nu håller jag på och installerar Photoshop CS5.
Har skjutit upp det länge nu med tanke på att jag är ganska nöjd med CS4. Men jag måste ju testa och se om det är något som är bättre med CS5. Jag kan tänka mig att det finns en hel del nya funktioner.

Jag återkommer med en åsikt när jag testat programmet!

Veckans blogg: http://ellenritar.blogg.se


Godmorgon allihopa!



Vaknade tidigt idag på grund av att en kille skulle komma och titta på taket. Han kom vid halv åtta, men gick igen efter bara 5 minuter. Frågan är om han tänker göra någonting åt saken.

Jag bestämde mig för att det var lika bra att vakna och njuta av min lediga dag.
Jag har inte speciellt mycket jag ska göra idag, så jag får nog en del tid över till bloggen och Photoshop. Ska fortsätta med bloggdesignen jag ska lotta ut så småningom!

Hur som helst är det dags för mig att äta frukost nu!

Veckans blogg:
http://ellenritar.blogg.se

Veckans blogg utsedd!

Vinnaren av Veckans blogg blev Ellen ritar! Grattis!
Du kommer nu att bli länkad i alla mina inlägg i en vecka!



Tack till alla som deltog!
Bättre lycka nästa gång till er som inte blev finalister denna gång!

Tillbaka från mässan

Vi var på mässan i ungefär 2 timmar. Det fanns inte så där jättemycket intressant. Men jag köpte några saker. Kaffet var gratis!

En Revlon mascara - 60 kr
4 burkar med frön - 100 kr
3 fudgekolor - 50 kr






Fröna är hur goda som helst att ha på bröd!
Det hade jag aldrig trott att jag skulle gilla, men det var jättegott. Man kan även ha dem i wokar eller i sallader. Så jag är nöjd med mitt köp!

Taket rasar in!




För en stund sedan satt jag och Jeremy och åt frukost i vardagsrummet när vi hörde en duns i vårt sovrum. Jag tänkte inte så mycket på det. Jag trodde bara att det hade varit något som ramlat ner från någon hylla eller så. Men Jeremy gick in i rummet för att titta.

En del av vårt tak hade rasat in! Jag vet inte om jag har talat om för er innan att vi har en läcka i taket? Vi har i alla fall det och de har försökt fixa den hur många gånger som helst, uppifrån. Men det har inte fungerat. En del av taket hade alltså redan rasat in för länge, länge sedan. Men idag rasade en bit till in. Inte speciellt kul! Man känner sig inte speciellt säker i sitt rum.

Som tur är så är det inte nära där vi har sängen. Tänk om taket ovanför sängen skulle rasa in. Usch, då skulle man verkligen inte kunna bo här längre.

Jaja, en kille skulle komma och kolla imorgon bitti och se vad han kan göra åt saken!



Women's Lifestyle Expo



Jag har precis kommit hem från grönsaksmarknaden!
Det är en väldigt vacker dag ute idag. Solen skiner och det blåser inte så mycket. Inte illa för att vara vinter!

Jag och Jeremy ska snart ge oss iväg ut igen och gå på en "Women's Lifestyle expo". Där kan man smaka lite mat och godis och göra annat kul! Då kanske ni undrar varför Jeremy ska dit om det är för kvinnor? Han är helt enkelt en så bra pojkvän! Haha. Han följer med mig dit som sällskap.

Skönt att vara ledig från jobbet!
Är ledig både idag och imorgon så det tänker jag verkligen njuta av! Jag tar lite bilder på mässan så lägger jag upp dem senare!

Ha en bra dag allihopa!

Lava Diffuses

Tittade runt lite på Deviantart och fick syn på den här bilden. Visst är den vacker?



Bilden är gjord av iNeedChemicalX.

Jag älskar verkligen att klicka mig runt på Deviantart. Man kan hitta så mycket snygga bilder att bli inspirerad av!

Vill jag följa dig på Bloglovin så gör jag det!



Medans jag är irriterad kan jag dra upp en sak till.
Jag får många kommentarer som lyder ungefär så här "Fin blogg. Ska vi följa varandra på Bloglovin?" eller endast "Ska vi följa varandra på Bloglovin?"

Vill du följa min blogg så varsågod. Krävs det att jag ska följa eran för det? Jag trodde man la till en blogg på Bloglovin för att man gillade den inte för att få någon annan att följa sin egen blogg.

Jag följer endast bloggar jag själv vill och inte i utbyte för prenumeranter till min egen.

Så, då var det sagt.

Jag hatar mitt jobb!



Jag längtar verkligen tills jag kan få byta jobb.
Det är inte det att jag hatar att vara Barista. Jag tycker om själva yrket. Men vi jobbar verklingen arslet av oss utan att få något tillbaka för det. Och vi får inte tillräckligt med raster. Vi får en halvtimme per dag när det är meningen att man ska få en halvtimme plus två 15-minuters raster. Jag blir helt slut för det är en väldigt stressig arbetsplats.

Och man tycker ju att om man endast får en halvtimmes rast per dag så borde de skicka en på sin rast i mitten av arbetsskiftet. Men nej, man skickar folk på rast en och en halv timme efter att de börjat så att de sedan får jobba runt 6 timmar i streck utan någon rast överhuvudtaget.

Fy fan vad jag hatar mitt jobb just nu. (Sitter nämligen på denna rast). Jag är inte ett dugg hungrig vilket innebär att jag inte kommer kunna äta idag. Inte förrän jag kommer hem från jobbet om 6 timmar. Skitkul.

Jaja, jag byter jobb så fort jag får ett nytt visum. Mitt går nämligen ut i Oktober så jag måste ansöka om nytt innan jag kan söka jobb.

Hoppas att ni får en bättre dag än jag!

Bagelparty!

Ikväll har vi haft ett bagelparty! Jeremy hade en rabattkupong som innebar att om man köpte 12 bagels från Wholly Bagels så fick man 12 gratis! Det kan man ju inte tacka nej till. Så vi fixade en fest. Vi köpte alla bagels och sedan tog alla som kom med sig ett pålägg till dem! Angela bakade egna gluten-fria bagels. Det blev en väldigt lyckad fest! Nedan kommer lite bilder!








Glöm inte bort att rösta i veckans bloggtävling!


Det kommer en tävling till snart!



Just nu pågår tävlingen om Veckans blogg, så glöm inte att rösta där!
Men jag tänkte även tala om att det snart kommer en tävling till.

Jag har blivit ombedd av många att göra bloggdesigner, så jag tänkte testa att göra en och sedan lotta ut den! Hoppas ni tycker att det låter som en bra idé! Jag sätter igång och designar på en gång!

Finalister i Veckans Blogg!

Nu har jag valt ut de fem bloggar jag gillade bäst! Nu gäller det för er att samla röster. Ni har fram till Söndag på er! Vinnaren blir som sagt länkad i alla mina inlägg en vecka framåt!
Vem som helst är välkommen att rösta på dessa bloggar!
Lycka till!


Blogg 1 - Fowzie
http://feliciaaulen.blogg.se/



Blogg 2 - Moonzanna
http://moonzanna.se/



Blogg 3 - My Cartoon Life
http://lovisaillustration.blogg.se/



Blogg 4 - Sofia Händén
http://sofiahanden.blogg.se/



Blogg 5 - Ellen ritar
http://ellenritar.blogg.se/



Veckans Blogg!


Galaxy Girl


Benet sitter något fel..

Ibland går det inte så bra för folk som använder Photoshop till att manipulera foton.. Nedan har vi ett bra exempel!

Och jag fick mig ett gott skratt när jag var inne på Kissies blogg för ett tag sedan och fick syn på en bild hon lagt upp. Den bilden kan ni se här.



HTC Desire



Jag ska köpa en ny telefon och det blir en HTC Desire. Problemet är att jag tänkte beställa den från en Engelsk site, men telefonen är slutsåld och de får inte in fler förrän i slutet av Augusti! Jag vill verkligen inte vänta så länge.

Min nuvarande mobil har gått sönder! Jag kan knappt skicka sms, för delete-knappen fungerar inte. Så om jag skriver någonting fel så måste jag börja om från början. Hur irriterande som helst. Allra mest när man är trött för då skriver man ofta fel. Ibland sitter jag och skriver samma sms typ 10 gånger. Urk..

Jag ska se om jag kan hitta telefonen lika billigt någonstans här i Nya Zeeland. Jag vill gärna ha den tills nästa vecka! Håll tummarna för att jag hittar en!