2009-07-25 | Metro Station - Shake it


2009-07-21 | Black Eyed Peas - Boom Boom Pow


Två till bilder från Illuminate!




Illuminate!



I lördags gick vi alla i lägenheten på ett Paint Party. Det var hur kul som helst! Vi började med en förfest i lägenheten och när klockan var runt 11 så stack vi iväg till festen. Det var hur mycket folk som helst och alla var klädda i vitt, eftersom de skulle måla på kläderna. När klockan var halv ett på natten började de slänga färg överallt! Jag blev täckt av färg och jag fick till och med färg i munnen och i min lins! Haha. Men det var ingen farlig färg och den gick att tvätta bort hur lätt som helst.

Dagen efter var jag bakis, men jag var ändå tvungen att gå till jobbet och jobba i två och en halv timme. Det var inte så farligt.

Här under kan ni se videon som de använde för att promota festen.


2009-07-16 | Lily Allen - Not fair

Dagens låt är ännu en Lily Allen låt. Enjoy!


Jordbävning - 7.8 på Richtersskalan



Igår kväll så var det en jordbävning här i Nya Zeeland. Den mätte 7.8 på Richtersskalan. Det är rejält kraftigt. Det är lika kraftigt som den jordbävning som dödade 68 000 människor i Kina i Maj förra året. Jordbävningen inträffade på den södra ön, och de varnade för en Tsunami. Själv kände jag inte av jordbävningen överhuvudtaget.

Det blev ingen tsunami, men det blev tre efterskalv. 5.9, 5.5 och 5.3 på Richtersskalan. En tjej som jobbade på Gloria Jean's tidigare bor just nu på den södra ön, men hon kände inte av skalvet. Det är lite konstigt eftersom det var så starkt.

Jag är glad att jag inte kände av något! Naturkatastrofer skrämmer mig!

Skrämmande reklam i Nya Zeeland

Jag såg det här klippet på Aftonbladet, men självklart har jag hört talas om det innan eftersom jag bor i Nya Zeeland. Jag har inte sett någon utav skyltarna dock.


Svårt att hitta vita kläder!



På lördag ska vi på ett rave och tanken är att man ska ha på sig enbart vita kläder och sedan målar de på kläderna när man kommer dit. Alltså måste man ha på sig något som man inte bryr sig så mycket om eftersom kläderna troligen kommer att förstöras. Jag har inga vita kläder överhuvudtaget så jag måste iväg och köpa något. Jag var och tittade igår, men det finns knappt några vita kläder att köpa! Allt är så färgglatt för tillfället!

Igår var jag och såg "The Proposal" på bio med Christine. Det var en riktigt bra film! Mycket bättre än jag hade väntat mig faktiskt! Den kommer jag lägga till i min DVD samling när jag kommer hem till Sverige! Jeremy gick och såg "Transformers" med Tom. Skönt att jag slapp se den! Haha.

Jeremy vill att jag ska designa en hemsida åt hans pappas företag. Gör jag det så får jag 1000 dollar. Vilket motsvarar ca 5000 kr. Vi skulle såklart dela på pengarna, så 2500 kr. Men det är ju inte helt fel!

2009-07-15 | Lily Allen - The Fear

Jag älskar den här låten! Den har spelats på radio här länge nu. Jag vet inte om den spelas hemma i Sverige, men det hoppas jag att den gör!


2009-07-11 | Laidback Luke - Show me love

Laidback Luke ft. Steve Angello - Show me love


En sådan där "lyssna på musik" dag



Jag känner för att lyssna på en hel del musik idag. Det spelar ingen roll vad det är för musik. Allt möjligt helt enkelt. Jag vill gärna ha tips på bra låtar också!

Jeremy är iväg och visar utbytesstudenter runt i Wellington. Helt gratis. Synd att de inte fick ersättning för det. Han behöver verkligen pengarna.

Jag har förresten precis fått reda på att sångaren i OneRepublic, Ryan Tedder, är fantastisk!! Inte nog med att han skrivit alla OneRepublic låtar.. Han har även skrivit dessa:

Beyoncé - Halo
Kelly Clarkson - Already Gone
Leona Lewis - Bleeding Love
Jordin Sparks - Battlefield
Drew Sidora - Til the Dawn


Det hade jag ingen aning om!

Högtalarna fick damp!



Jag satt precis och lyssnade på dagens låt och då fick högtalarna damp.
Jag hade volymen ganska lågt, och helt plötsligt utan att jag rörde volymen så for den upp till max! Haha. Jag höll på att ramla av stolen! Jag ropade på Jeremy så att han skulle komma och titta vad som var fel. Jag vet inte om han hittade felet, men han håller på och skruvar isär det nu och tittar.

Jag gick upp ganska tidigt idag för att åka iväg till Pandoro och köpa bröd till våran middag ikväll. Vi ska äta chicken paninis. Åker man inte tidigt till bageriet så är det slutsålt när man kommer dit. Jag köpte ett par croissanter också till lunch. Mums!

2009-07-09 | ATB ft. Heather Nova - Renegade

Hörde den här låten när jag och Jeremy var och spelade biljard för några dagar sedan och jag tyckte den var bra! Så den får bli dagens låt idag!



En lugn kväll med te och One Tree Hill



Idag jobbade jag nio timmar och när jag kom hem så var jag ganska trött. Jag sov bara 5 timmar igår. Säkert mindre än så till och med eftersom jag vaknade av att jag hostade flera gånger. Men det gick bra på jobbet i alla fall. Imorgon är jag ledig och i övermorgon också! Det känns skönt. Fast jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jeremy jobbar båda dagarna.

Just nu sitter jag och dricker te med tropiska frukter. Mums! Och jag laddar ner lite One Tree Hill som jag ska titta på snart. Har inte sett One Tree Hill på hur länge som helst! Måste ladda ner So you think you can dance också! Jag glömmer bort det hela tiden.

Dagens låt har tagit en paus. Har helt enkelt inte haft tid. Och så har jag varit sjuk. Nu är jag bättre, men hostan är kvar.

Hostattack efter hostattack

Jag är inte sjuk längre, men jag hostar hela kvällarna. På dagen fungerar det ganska bra. Då hostar jag bara lite då och då, men på kvällen är det riktigt jobbigt. Jag fick lite hostmedicin av Max som jag bor med. Den har fungerat ganska bra än så länge. Jag tog den för ca en halvtimme sedan och jag har inte hostat så jättemycket sedan dess. Men hostmedicinen är snart slut. Jag kanske blir tvungen att gå och köpa lite.

Jag har inte uppdaterat bloggen mycket på senaste tiden, jag vet. Och det beror helt enkelt på att jag inte haft lust. Jag lägger upp inlägg när jag har tid och känner för att skriva.

Usch vad jag fryser. Jag ska nog hoppa in i duschen tror jag!

Mmmm.. Bläckfisk!



Igår var det världens fest i vårat hus.
Tre lägenheter hade gått ihop och ordnat en fest som de bjudit in ca 300 personer till. Jag kände inte alls för att vara i vår lägenhet eftersom jag visste att folk skulle hitta hit även om vi inte deltog. Så jag bestämde mig för att gå ner på stan och hitta på något. Jeremy följde med.

Vi började med att gå och äta Sushi till middag. Vi gick till en restaurang som har ett så kallat Sushi Train. De sätter fat med sushi på ett löpande band och man plockar åt sig det man vill ha och betalar efteråt. Priset varierar och tallrikarna har därför olika färger. Blå, Grön, Röd och Svart, där blå är billigast och svart dyrast. Vi såg ett fat med bläckfisk komma förbi flera gånger och tänkte att vi nästan var tvugna att smaka. Vi ryckte åt oss ett och började äta. Bläckfisken var så klart rå, och vidrig! Haha. Och tror ni inte att det var en svart tallrik. Alltså den dyraste. Men men, man är ju tvungen att testa.

Efter det så gick vi och spelade biljard. Jeremy sänkte 8:an tre gånger så tekniskt sett så vann jag, men vi fortsatte att spela ändå och han vann alla fyra omgångar. Jag tröttnade efter det och vi satte oss och spelade lite på sådana där spelautomater.. vad heter de nu igen? Jag kan inte komma på det. Hur som helt så la jag i 2 dollar och gick där ifrån med 32. Haha. Så det var ju ganska bra!

Jag funderar på om jag kanske skulle gå tillbaka dit ikväll. Vi får se.

Jag är väldigt glad idag!



Jag vaknade klockan halv tio imorse men låg kvar i sängen till klockan elva eftersom jag är ledig idag! Jag har duschat och nu sitter jag och lyssnar på hög musik i vårt rum. Så skönt! Jag känner för att göra något roligt idag. Jag vill gå ut ikväll, men jag har ingen att gå med för alla är upptagna med annat. Men något hittar jag nog på i alla fall.

Jag kanske går ut på stan lite senare och tittar efter lite nya kläder och skor. Jag har inte råd att köpa mycket, men något klädesplagg ska jag nog ha råd med.

Nu är det snart bara en månad kvar tills jag åker till Samoa! Gud vad skönt det ska bli. Jag pratade med Mana på jobbet igår och det visade sig att hon kommer från Samoa! Haha. Det hade jag ingen aning om. Och min chef har tydligen bott på Samoa i sju år! Hur som helst så ska det vara väldigt varmt när vi kommer dit, så det ser jag fram emot.

Nu ska jag och Jeremy gå ut och äta lunch!

(Bilden är från förra fredagen när vi var ute)

He's just not that into you



Igår kväll tittade jag på filmen He's just not that into you. Jag har velat se den hur länge som helst, och jag måste säga att den var hur bra som helst. Men det är en riktig tjejfilm, så killar tycker säkert inte om den. Fast Jeremy satt i bakgrunden och han verkade lite smått intresserad. Han tittade upp från sin laptop lite då och då.

Idag började det en ny tjej på jobbet. Hon kommer från Canada. Hon måste vara den konstigaste personen som jobbat på Gloria Jean's sedan jag började där. Jag kan inte riktigt förklara på vilket sätt hon är konstig. Men hon pratar inte med oss över huvud taget. Bara när hon verkligen inte har något annat att göra. Och jag tror inte att det beror på att hon är blyg.

Nu ska jag äta wok!