Promenad igår

Igår gick jag på en promenad för mig själv. Jeremy var på jobbet och jag hade inget speciellt att göra. Kände mig lite trött på datorn också. Så jag gick ner till stranden för att titta lite. När jag började gå så var vädret inte så illa, men efter en stund så blev det riktigt grått och trist. Det började även blåsa och regna! Men det var ändå ganska skönt att gå på en promenad.

Jag älskar att gå och lyssna på musik. Ibland kommer jag på mig själv sjunga med lite tyst. Haha. Folk måste ju tro att jag är galen!

På stranden höll de på att skifta om sanden. Så att den är ny och fin i sommar! Ni får ursäkta bildkvaliteten, bilderna är tagna med min mobilkamera som är totalt värdelös! Haha.Jeremy är bortrest över helgenJeremy åkte upp till sina föräldrar i Palmerston North, men den här gången följde inte jag med. Så nu är jag ensammen i två dagar. Eller, ensammen är jag ju inte. Alla andra är ju hemma. Men jag får sova ensam. Det är jag inte van vid! Usch.

Just nu sitter och och dunkar musik på hög volym och gör ingenting. Det kan vara skönt ibland. Att bara göra det man själv känner för och inte tänka på vad andra vill.

Jag har kopplat in min laptop till Jeremys 23-tums skärm. Den är hur stor som helst! Känns mycket bättre än min lilla laptopskärm (som egentligen inte är speciellt liten!).

Nu tror jag att jag ska ta och uppdatera Photoshop bloggen lite. Jag vet att jag har uppdaterat den jättedåligt, men det har varit så mycket som har hänt omkring mig med Sverigeresan och så där. Så jag har inte haft tid riktigt. Jag ber om ursäkt för det!

Lite ledsamt med resanJag kanner mig lite ledsen over vad som hande med resan, men tyvarr blev det som det blev och jag kommer darmed fa mindre tid med familj och vanner i sommar. Jag kanner inte direkt att jag vill skriva varfor det blev som det blev. Det ar lite personligt!

Hur som helst sa kommer jag aka hem om tva veckor. Sa nu vill jag glomma det som hant och fokusera pa det istallet.

Jag ska forsoka fa lite jobb nu under tiden jag ar kvar i Nya Zeeland. Vi far se om det blir nagot. De kanske redan har bestamt vem som ska jobba nar.

Jag sitter just nu pa Jeremys jobb och bloggar. Jag vantar pa att han ska sluta sa att vi kan ga och kopa middag!


Resan blev uppskjuten

Tyvarr blev min resa uppskjuten tva veckor. Vill inte direkt ga in pa detaljer eftersom det ar ganska privat. Men om tva veckor reser jag hem till Sverige.

Exakt en vecka kvar till jag reser hem till Sverige!Nu börjar jag bli lite nervös.
Det är så nära nu. Anledningen till att jag är nervös är för att jag kommer flyga ensammen för första gången. Och det är ju inte en liten resa heller. Utan till andra sidan jorden. Jag kommer att övernatta ett dygn i Hong Kong eftersom jag inte kunde få en plats på det flyg som gick till Sverige samma dag som jag landar i Hong Kong.

Men det ska gå bra! Det blir en utmaning för mig! Tydligen är Hong Kongs flygplats en av världens bästa så det är ju positivt! Jag kommer självklart att blogga därifrån. Eftersom de har gratis internet på flygplatsen!

krystaldream.blogg.se/sophieDenna bloggen innehåller alla mina privatlivs-inlägg.
Man skulle kunna kalla bloggen: KrystalDream - Behind the scenes. Haha. Nejdå. Men ni förstår vad jag menar va? Det kändes som att krystaldream.blogg.se borde vara till för endast Photoshop.

Jag kommer troligen att ändra headern på den här sidan i framtiden. Men inte just nu, för det har jag inte tid med. Hoppas att ni tycker att den här ändringen var en bra idé! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0