Earth Hour 2009



Idag var det Earth Hour mellan klockan halv nio och halv tio. Vi bestämde oss för att vara duktiga och släcka ner hela lägenheten. Vi stängde av allt i stort sett, utom frysen och kylskåpet såklart. Vi tände en massa ljus och spelade Monopol i en timme medans vi väntade på att få tända lamporna igen. Jag spelade i och för sig inte ens Monopol. Jag var banken, haha. Jag tycker inte om att spela Monopol här för de har inga regler överhuvudtaget. De bara spelar hur de vill.

Efter att timmen var slut så bestämde vi oss för att låta lamporna vara släckta och titta på film istället. Vi såg på Taken som jag sett en gång tidigare. Bra film. Och sedan såg vi på Rolemodels. Jag missade dock slutet, för jag var för trött för att sitta framför tv:n. Just nu ligger jag i sängen och skriver, och när jag har skrivit klart så ska jag sova.

Imorgon så åker jag, Jeremy och Boyle till Castlepoint. Ett ställe ungefär två timmar härifrån med bil. Bilder kommer att tas, men vem vet när de kommer att laddas upp här!

Kommentera



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback